Friday, October 14, 2011

Haribadmoodku !

Assalamualaikum to all my fwens..

Hari nie hari ape ea ? ouh jumaat..
bpe hari bln erk ? erm 14/10
ok ! klu thu jd mcm nie, yana berazam tknk kluar blik n nk himpit muka dgn bantal busuk lg b'peta dr pg smpai mlm. tknk pg prktikal. bnci !

skg nie dlm hati yana ada b'kati2 prasaan keji hasutan dri setan ngokngek iaitu prasaan benci mnyampah n lg sedap di dengar jika di sebut MELUAJIK! *MELUAT+JIJIK  nie yg buat mulut yana trasa gatal2 n kebas2*kemungkinan besar symptom nk mngumpat dh maii .

yea, 
i know that u r CEMBURU to me. 
see, dh tulis bhasa melayu kn. msti fhm. yea yea yana mksud kn kamu wahai sang2 yg perasan bgus kt hospital tue. tahu lh keje n mncari nafkah kt c2 . pls lh jgn nk kerek2 sgt lh kn.dapat ape pn bajet bagus. insyaallah bila kami dh grad nti, kita sama level.silap hari bulan blh tepuk tampar.
 tk gitu ?

ingat bgus sgt ke korg2 tue wahai abang2 n kakak smue. yea, yana thu yana BUKAN BAGUS pn,
memg kami BUDAK2 prktikal, bkn SISWAZAH prktikal. tue yg korg anggap kn. tp awak2 smua pk kami nie tiap bln dpt gaji mcm awk2 tue ke. sdap2 nk buli soh bnda yg bkn keje kami. klu nk kami buat smua keje awk2 smue, bole2.. bole sesangat. tp ckup bln gaji share lh ea. 
mau ?

ok, antara soalan2 n kata2 pedas n lemak b'krim yg korg2 suka SAJIKAN pd kami

  • "dik. tk kn buat tue pn tk thu,senang je.laen kali blajar btl2.jgn maen je thu.

ok, meh cnie yana jwb.
cik, klu smua bnda saya thu, tk payah susah2 sya byar mahal utk blajar,bek mntak keje kt cnie trus, msti sama level kita kn.

  • saya tgk plajar2 uniKL dtg hospital nk blagak je, dtg dgn baju lawa, kasut tggi, mekap tebal2, jln tgn msuk kocek !! bkn nk blajar !
perhh ! nie soalan plg pedas yg yana dpt, ikot hati nk je jwb .

cik pahit kelat yg hitam belegam mcm buntut kuali, dga cnie.. cik dulu time study n pg prktikal umo 8-9 thn ea ? tkpelh saya fhm npe cik plik kami pkai mcm nie. kami dh 19 thn, bkn 9thn yg tk pndai nk mmlih n tk kisah nk balut ape kt tubuh kami. ke cik jelas.ouh patut lh pun. cik t'cabar ea kami paki lelawa, tkut doktor2 muda tk pndang plak cik2 nie nti,sbb para2 doktor muda nmpak kami2 nie SAHAJA nti plak kn. n lg satu, trima ksih lh ea. susah2 puji baju kami. kami thu memg lawa bju kami. klu tk lawa, kami tk beli cik, klu cik, cik bli ke baju tk lawa ?msti bli kn. well, thu dh. ehehe.*gelak gedik.


Well, sbnrnye gile byk pkataan awak2 smua yg buat kami kecik hati, but scara jujur nye kami SAKIT HATI mncapai tahap nk memaki hamun n naek pnmpar kt muka mulus lg gebu awak2 smua. 


walaupun kami thu awak2 smua lbh tua dr kami,n kami perlu hormat, yea memg kami hormat pn, but tlg lh blajar hormat org laen dlu if kita nk org hormat kita. jgn pndg org lbh bawah tue cm sampah yg tkde prasaan, ingat lh yg awk2 tue smua pn pnh brada kt bawah sblm nie mcm kami .awk2 smue pn pnh b'gelar 
STUDENT !


 n lg satu, if tk ikhlas nk mngajar kami, it's ok. no prob lh kn. kami pn blh blajar smua tue dari kolej kami. kami mnumpang prktikal but kolej kami 
BAYAR ok!


pesanan terakhir utk anda smue wahai yg b'kenaan, trima kasih banyak2 cos susah payah ajar yana jadi kurang ajar mcm nie. "jasa"mu ttp ku kenang .
salah silap hope maafkn. kami budak baru nk meneroka bidang radiografi nie.
thanx utk segala2nya.


kbye .



7 comments:

  1. waw !! gila kasa.. cam bpodo je brlagak cm tu... chis !!.. law ak da lame sound kt dea...

    ReplyDelete
  2. anggap lah ia pengalaman berharga... masih byk lagi cabaran bila dah masuk alam pekerjaan nanti.

    ReplyDelete
  3. undaikkk...gilew x senonoh....aishh, bersbrlah yew...nantilah blsan dy nanti...x kat dy, anak2 dy nanti.. org yg teraniaya ni, doanya termakbul...pe ag, doalah untuk kejayaan dri..YEZZZAAAAAAAA

    ReplyDelete
  4. syuhada : kita bwk nama kolej, tue yg susah . sabar je lh :(
    man : thanx. yea. tp mereka tk mmberi smngt. yg dowg thu just mnjatuhkn smgt yana

    ReplyDelete
  5. aina : dpn pesakit kot dowg mara2. sriusly gler malu :( yea. tq. amin...

    ReplyDelete
  6. you da cantik tak pyh nk bad mood bad mood sgtlaaa..smileeee..lagi tantek HEHE

    ReplyDelete
  7. hehehe. trima ksih, see i smile :))

    ReplyDelete